Hiiden maan hylyt 10-12.6.2016

Uusi vuosi. Uudet sivut Foorumit Pääforum Puutaheinää Hiiden maan hylyt 10-12.6.2016

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #742
  Nimetön
  Ei-aktiivinen

  kesäkuussa 2016 olemme lähdössä sukeltamaan hiidenmaalle Moonlight diverssien kanssa.
  matka alkaa perjantaina laivamatkalla tallinnaan josta ajamme autoilla Dirhamin satamaan N.130 km tallinasta ja yövymme laivassa tai hotellissa Dirhamissa ja Lauantai aamuna laiva lähtee klo:8.00 satamasta kohti hylkyjä ja illalla saavumme Hiiunmaan Lehta satamaan missä yövymme laivassa tai jossain hotlassa ja sunnuntaina taas aamulla lähtö sukeltamaan ja illalla saavumme 18.00 takaisin Dirhamin satamaan ja palaamme tallinnaan ja palailemmme kotiin samaa reittiä. voin tehdä hki-tallin-hki laiva matkoista paketti varauksen jos haluatte ja myös etsiä majoituksia osalle tai kaikille Dirhamista ja Lehtmasta.

  tässä alustavaa pohdintaamitä olen käynyt laivan Omistajan Reijon kanssa läpi.
  sukellustuki aluksena toimii Reijon 25metriä pitkä alus joka on ruotsin armeijan vanha ja laivaan mahtuu 12 sukeltajaa+miehistö ja makuu paikkoja löytyy 6lle henkilölle (kuvia myöhemmin) laiva on juuri tullut maalauksesta.aluksen nimi on Deep Explorer . laivasta löytyy kompressori mikä tuottaa raitista ilmaa tankkeihin ja happea ja heliumia on saatavilla hintaa 280€ 50L200bar yhteensä molemmat pullot ja niistä voi sitten vippailla itselleen jos haluaa kimppaan ostaa tuon satsin,viron hellu on 200bar/50ltr, voi olla että laivalla on jo tuolloin jatkuvan virtayksen sekoitus mahd..mutta ei ainakaan nyt

  Kohteista sen verran että sukellus päiviä meillä on 2kpl, lauantaina sukellamme max 3 ja sunnuntaina 2 kertaa. kohteina meillä on 2vuotta sitten löytynyt sukellus vene Akula(1.ww) max 30m ja viron thislekorm E.russ 32-36m max. ja loppu kohteista valikoituu keskustelujen ja toiveiden osalta mutta tarkoitus on saada kaikille jotain ja yhden syvemmän hylyn voimme tuonne ottaa. Max 300m ;) ja hylkyjä voi käydä tutkimassa tämän linkin avulla. 195.80.112.238:8080/HIS/Avalik?REQUEST=Main
  Laivan vuokraus maksaa meille 1100-1200 euroa yhteensä kahdelta päivältä sisältäen kaikki diisselit etc.
  jos emme saa niin paljon porukkaa kokoon että kannattaisi vuokrata koko laivaa niin kippari voi myydä haja paikat virolaisille niin pysymme vielä kohtuu kustannuksissa.

  Lisäilen infoa sitä mukaan kun sitä saan ja laitan tämän kalenteriin.lisä tietoja saa multa puhelimella helpoiten 0505125496 jos soitta inhimilliseen aikaan, jos tulee yöllä asiaa voi soittaa Tikulle..

  SEN VERRAN LISÄÄN: tuo alue on todella altis rajulle meren käynnille ja reissun toteutuminen selviää vasta kun vähän näkee sää karttoja eli edellisviikolla ab.. laiva kuulemma kulkee ja lähtee mutta onko se sitten kivaa niin sitä voi miettiä:)

  Mikko

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.